2 d’ag. 2017


Quan un té ganes d'anar-hi, s'aixeca molt aviat, agafa el cotxe, fa l'hora i quart de viatge i arriba. Tant és que el que es trobi no sigui el que es pensava. S'asseu en una de les pedres i deixa passar el temps contemplant la majestuositat del lloc i assaborint la seva tranquil.litat. 

Potser, si pel salt hi hagués saltat una mica més d'aigua, hagués tornat més cofoi de la sortida. Però també és veritat que si hi hagués baixat el cabal que he vist a moltes fotografies, segurament hagués repetit el clixé de les mateixes.


Per si voleu saber l'aspecte del lloc quan hi baixa aigua, crec que bastant normal, només cal posar a google "Borredà gorg del salt" i us sortirant un munt d'imatges que us donaran testimoni del que dic. I no com la següent, on només es veu el rastre per on baixa el corrent d'aigua.



---------------------------------------------------------------
Per arribar-hi des d'Olot
1.- Túnel de Bracons.
2.- Autovia direcció Ripoll.
3.- Cap a les Lloses i Borredà.
4.- Deixar el cotxe al trencant de Sant Jaume de Frontanyà
5.- A peu per la carretera, com si volguéssiu tornar, a pocs metres hi ha un cartell indicatiu.
6.- El camí de baixada es fa amb poc més de 5 minuts.
---------------------------------------------------------------



2 comentaris:

  1. Hola Ramon, ja tens excusa per tornar-hi, de debò que val la pena veure com hi baixa l'aigua, a més, tu sempre trobes un punt de vista diferent dels altres, bon reportatge i salut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Josep, hi ha tants pocs llocs on no hi ha excusa per tornar-hi!!! I en aquest cas, havent vist el lloc i les fotografies amb el salt d'aigua, crec que més que un desig és una obligació. Bona setmana!

      Elimina

Llista de blocs