30 de jul. 2010


Amb aquesta, ja són 25 les pàgines del  meu bloc, i havia de celebrar-ho d'una forma especial. El pont del Llierca, o la platja de la Garrotxa, és un dels llocs més encisadors per a contemplar i prendre una bona remullada.

Us descriuré cóm anar-hi, encara que segurament ja ho sabreu. Cal agafar la carretera de Montagut. Just al final del poble hi ha un trencant a mà esquerra que porta cap a Sadernes. Només cal agafar-lo i esperar que el pont aparegui davant vostre. Com a referència, després d'uns quants revolts, us endinsareu en una plana amb un càmping a l'esquerra. Al final de la recta hi ha el pont. Per deixar el cotxe, just després del pont hi ha un lloc on aparcar sota els arbres perfectament indicat.

Com podeu veure al peu de la imatge, no es tracta d'una fotografia acabada de fer. La vaig fer el Març de l'any passat, un dia assolellat, però que encara no cremava prou per a banyar-se. Vaig anar-hi amb la Iona, la meva filla petita, i la Molly, una jove d'Estats Units que va viure amb nosaltres tot un curs. Mentre la Iona intentava remullar la Molly, i és veritat que ho va aconseguir del tot, vaig prendre la fotografia. És per això que no apareix ningú, i crec que aquest és el seu encant.

 ------------------------

Com en altres entrades, el pont del Llierca pertany al municipi de Tortellà. Però com que la forma més fàcil d'arribar-hi i, sobretot de localitzar, és a partir de Montagut, l'he posat a aquest municipi.

3 comentaris:

  1. A Montagut pont del Llierca ??? perdona però el pont és de Tortellà

    ResponElimina
    Respostes
    1. T'hauré de perdonar per només haver llegit el títol. Només una mica per sobre a on has escrit el comentari, hi ha l'explicació d'aquest 'error'.

      Elimina
    2. He canviat el títol i així ja no h haurà confusió.

      Elimina

Llista de blocs