10 d’ag. 2009


Aquest any no hi he anat encara però segur que és igual o més preciós. Sense cap mena de dubte, és la jòia de la part baixa de la Garrotxa. Però per això mateix, no cregueu mai que no hi trobareu ningú. És massa coneguda.

Per anar-hi, el millor és seguir els recorregut a peu que us recomana la web de turisme de l'ajuntament de les Planes d'Hostoles.

Aquesta foto la vaig fer fa molt de temps, però mostra tot el salt d'aigua millor que la primera.


9 comentaris:

  1. Buscava com anar-hi i per fi ho he trobat. Moltes gracies per el teu blog, m'ha descobert molt llocs que desconeixia de la Garrotxa

    ResponElimina
  2. Aquesta tarda hi hem anat i ha estat xulissim! llàstima de que no ha fet gaire bon temps i no ens hem pogut banyar perquè l'aigua estava molt freda!!

    Ah! per cert, m'agradaria comentar una cosa que crec que es important saber: ens hem trobat a un senyor més aviat gran que anava espiant des de dalt la cascada i semblava sospitós, ja que quan miravem cap allà, aquell home s'amagava continuament. Això ho diguem perquè no es la primera vegada que ens passa i només voliem informar.


    Gràcies

    ResponElimina
  3. Jo vaig estar-hi ahir i va sorprendre'm, més que res perque no sabia de la seva existència. Va portar-me un amic. Està bé, un lloc agradable i insospitat.

    podi-.
    poc abans d'arribar, la riera: http://podi-podi.blogspot.com.es/2016/05/riera-de-cogolls.html

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Carlos, hi ha molts racons amagats com aqurst, dignes de ser descoberts, a la Garrotxa. Gràcies pel comentari.

      Elimina
  4. Hola,

    Em podeu dir si es pot anar amb gos?
    Gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bones, és una gorga molt petita i que sempre és plena de gent. Et recomanaria anar-ne a buscar d'altres més allunyades. Segur que el teu gos també t'ho agraïrà.

      Elimina
  5. Hola, m'agradaria saber com si arriba i a on es deixa el cotxe...es llarg el troç que es fa a peu?
    Gracie!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, des de Les Planes, trencant cap a Cogolls. Pista estreta i asfaltada fins trobar aparcament a mà dreta al cap de potser 2km. Des de l'aparcament, 5 minuts caminant.

      Elimina
  6. Buenas!! Desde bar elona que carretera cojo y en que dirección y salida Gra ias!!

    ResponElimina

Llista de blocs